God Jul

Nu tar vi ledigt resten av året. :)

God jul!


Hemma igen

Ja nu har vi kommit hem från Thailand. Har väl inte riktigt hunnit ställa om tiden än, men det kommer väl. Känner mig trött, så det är väl tur att man bara jobbar imorgon också och sen ledig igen =)

Vi har verkligen haft det hur bra som helst, och jag hade gärna stannat längre. Samtidigt som det är riktigt skönt att komma hem också. Träffa familj och vänner igen, sova i sin egen säng, och få mysa med mina små katter.

Har inte hunnit lagt in några bilder än, men det kommer säkert.



/T

Julvecka!



På lördag är det julafton! På fredag är det lillejul i hörsalen Hanaskog:-)! På torsdag åker vi hem till Skåneland! Idag kom Tanja hem från Thailand!

Tre dagar kvar att jobba i år! :-) Känns bra! Ska bli skönt med lite ledighet!

Positiv start på veckan, hoppas att det håller i sig!

Vem vill lära mig skjuta????

68 dagar kvar till BF!

// Camilla


God morgon

Sista dagen för oss idag. Åker imorgon, typ kl nio från hotellet. Så idag ska vi ta det lugnt bara, ligga på stranden o försöka bli lite brun. Och ikväll blir det massage och avslutning på two chefs.

Igår va vi på jungceylon hela dan. Vi började med att spela biljard o leka av oss lite. :) sen blev det bowling o efter det shopping. Kl 17 gick vi på bio, hehe. Breaking dawn, lika bra denna gången. Per satt o fråga saker hela tiden, som vanligt. Efter bion åkte vi och lämnade tillbaka mopeden, och så tog vi en drink hos chris på swedish hells kitchen.

Bilder lär ju inte funka.

/T


Hej

Vi lever.

Jag är trött.

Bloggar imorgon.

/T


FAAAAAN!

Spräckte skärmen till min telefon.... :-( Nån som vet om man kan byta den själv om man beställer en ny?



Ja, alltså det är en Nokia C7

// Camilla

Om det är sant, kan det här bli riktigt bra! :-)



+


= Ford förare 2012?

// Camilla


Onsdag

Ja jag får väl blogga så ni inte blir oroliga där hemma :)

Igår hyrde jag o per en moped. Var lite orolig första turen man åkte, men det har gått bra. Helt annan känsla än att åka tuk tuk eller taxi, mycket bättre. Skönt att man bara kan ta den o åka direkt, o slippa pruta om priset. :)

Idag åkte vi till laem sing stranden. Mysigt, och inte lika mycket folk som här i karon. Vi var väl där i några timmar, sen tog vi en liten tur upp till surin o kika en sväng. Efter det åkte vi till kamala o käka lunch (thai) och träffade Jocke Sandra o Lukas.

Nu är vi på hotellet och ska strax käka nån mat. Two chefs bestämde Per att det blev ikväll.

/T


Lika som bär?


14 december



Jaha, 14 december redan! Snön verkar ha kommit för att stanna... Hugo vill inte åka till dagis igår utan ville hellre stanna hemma och skotta! :-) Så fort han hör något utifrån så springer han till närmsta fönster och ropar:"Nu kommer Tobbe och ska ploga med traktorn". Det tycker han är jätte roligt att titta på! :-)

I söndags var det Lucia på dagis. Hugo ville inte riktigt vara med, han tyckte nog att det var för mycket folk. 
 
Nu har vi gått 29+3 och har tydligen 73 dagar kvar till BF. Magen växer och halsbrännan hänger med... Får knappt plats i byxorna längre, och mina tröjor har blivit för korta i ärmarna... Vågar knappt ställa mig på vågen längre... Men imorgon blir jag nog tvungen, då är det dags för MVC besök igen. Hoppas att det inte är blodprovsdags igen...

Nästa vecka drar vi hem till Skåneland! :-) På torsdagmorgon den 22/12 styr vi Cittran neråt!

Nej, men Tanja. Är det inte dags att komma hem nu?

// Camilla


Camillas önskelista...

Ett par hörselskydd måste jag ju ha! Om nu någon tänkte köpa nån julklapp till lilla mig! :-)

Peltor SportTac

// Camilla

Med lite hjälp från storasyster....













// Tanja

Funka inte

Nej som vanligt fungerade de inte att lägga upp bilder. Men jag har lagt upp några på fejjan, så kolla där. Eller insta Sara :)


Phi phi

Nej då syster-yster vi har kvar internet men har inte haft så mycket att blogga om.

Idag har vi farit runt bland öarna iaf. :) riktigt jävla fint! Och riktigt bra väder har vi haft hela dagen. Har sett mycket, men hade inte iphonen med mig så om jag nu lyckas lägga upp bilder så har dom ingen bra kvalité.

/T


Helloo

Ligger på rummet o väntar på att man ska gå o äta nåt. Blir nog thaimat igen, har nästan bara ätit det sen vi kom hit. Men det är riktigt gott, och billigt. :)

Inte så mycket mer att rapportera faktiskt. Funderar på att hyra moped så vi kan köra runt lite. Men först ska vi till phi phi island, blir nog på måndag som det verkar. Imorgon ska vi till Phuket town tror jag, och gå på weekend market. Det blir nog kul.

Som vanligt funkar det inte att lägga upp bilder.

/T


Fredag

Hej hej,

Idag har varit en slapp dag. Sov till halv tio o sen efter frukosten tog vi det lugnt på hotellrummet ett tag innan vi gick ner till stranden. Lyckades bli bränd av en manet tror jag, såg inte den men det gjorde ont.

Sen har vi bara legat vid poolen några timmar. Riktigt skönt faktiskt. Hotellet har alltid en fruktstund vid fyra tiden typ, gott som tusan.

Vi funderar på att boka en resa till phi phi Island, men vet inte riktigt när. Vädret har varit bra, men när vi tittar på prognoser så varnar dom för åska. Inge kul i vara mitt ute i havet när det åskar. Vi får väl se när det blir av.

Nu blir det strax duschen o sen käk. Kanske blir two chefs ikväll :)

Allt bra med er där hemma då???

/T


Freedom beach

Fy fan vilken härlig dag vi har haft idag. Vädret har varit kanon o man har bara njutit i massor!!

Hoppas att allt är bra där hemma. Börjar sakna mina katter riktigt mycket nu faktiskt, ja åsså ni andra med ;)

/T


Vad Hugo vill ha i julklapp...

Farmor frågade igår vad Hugo ville ha i juklapp.
Svaret kom utan tvekan:
- En macka! 
 

// Gigantor

Halsbränna...

Så här mycket halsbränna hade jag inte förra gången.... Inte för att jag klagar...




// Camilla

Solnedgång

Mys :)


Thai 16.20

Hej hej,

Hoppas allt är bra där hemma i Sverige. Hörde rykte om snö, mysigt. :) vi har ingen snö men riktigt mysigt o skönt är det. Vädret blir bara bättre o bättre, nästan för varmt i solen. Nästan.

Min kropp älskar värmen, o Per älskar AC:n i hotellrummet. ;) hehe, nej men han gillar värmen han också, men han vill ha för kallt i rummet.

Än så länge har vi inte gjort så mycket. Solat, badat o ätit. Så jävla härligt. Ikväll ska vi åka till patong, och äta hos Chris på Swedish hells kitchen.

Bilder o blogg.se appen är ju inte det bästa, men vi testar väl.


Kontraster?

Tanja och Per sitter  i Thailand och njuter av värmen, Hugo och jag, vi åkte på skidskytte, och julmarknad i ÖSD.



Tack Sofi,  Jonas och sötaste E för en trevlig dag!

// Camilla

Mmm...

...semester :)


Thai uppdatering

Hej hej! Nu är vi framme i Karon, Thailand. Är på hotellet nu, har varit ut en sväng i handlat i ätit lite. Känns väldigt skönt att vara på plats. :)

Hotellrummet är verkligen kanon! Det bästa på hotellet helt klart.

Vädret är inte helt hundra idag, regnat lite. Men det är riktigt varmt, o det gillas.

Nu blir det balkonghäng med en kall drink.

Försökte blogga med bilder, men det ville inte fungera.


!!!

Jag absolut hatar när saker inte fungerar som dom ska. Som igår, eller i natt, så skulle jag snabbt gå in på internet innan jag skulle lägga mig. Men då har fanskapet slutat att fungera. Inte själva uppkopplingen, nej nej. Utan jag kom in på internet, och det funka i ca 5 sekunder, sen kom det upp nåt jävla felmeddelande att "pga av ett problem så har programmet slutat att fungera". Jaha, jag tänkte att det hjälper säkert med en omstart. Det gjorde det inte. Jag testade att återställa datorn, det hjälpte inte. Jag testade att starta om igen, det hjälpte inte. Jag gick o la mig.

Sen jag kom hem från jobbet idag så har jag testat 50 olika saker tror jag. Återställt det, uppdaterat det, felsökt här och felsökt där. Men ingenting har hjälpt. Till sist så var jag in och läste om vad problemet kunde vara, och då helt plötsligt att det börjat fungera igen. Okej? Så vad av alla "tusen" grejerna jag gjort var det som hjälpte så jag vet vad jag ska göra nästa gång det händer? Åh, vad jag hatar när saker och ting inte fungerar.

Nej nu har jag fått skriva av mig lite. Internet fungerar igen, lägenheten är städad och klar, mina katter ligger här i sängen och myser med mig, och nu ska jag ta o äta lite lunch. Sen blir det till att packa klart.

peace out!


bäbis nezzon :)

En liten framtidsplan...

Har faktiskt funderat på att ta jägarexamen för att kunna ta ut Bärra själv och jaga lite fågel! Dock tänker jag BARA jaga fågel. Ser ut som att det kanske kommer att gå bra. I teorin iaf. Skjutningen är jag mer orolig för....

Ditt resultat

Du hade 10 rätt av 10 möjliga, vilket är 100,0% rätt!
I genomsnitt har du 100,0% rätt på totalt 7 försök!   Nollställ

// Camilla

Fredag

Idag är det fredag, vilket betyder att det är lördag imorgon. Och det är dagen då vi ska åka till THAILAND! Shit, resfeber till tusen.

Idag vill jag inte sitta på jobbet, känns inte som att mitt huvud är här ändå. Vill hem o packa o mysa med katterna det sista innan vi åker.



RSS 2.0