Fredag

Hej hej,

Idag har varit en slapp dag. Sov till halv tio o sen efter frukosten tog vi det lugnt på hotellrummet ett tag innan vi gick ner till stranden. Lyckades bli bränd av en manet tror jag, såg inte den men det gjorde ont.

Sen har vi bara legat vid poolen några timmar. Riktigt skönt faktiskt. Hotellet har alltid en fruktstund vid fyra tiden typ, gott som tusan.

Vi funderar på att boka en resa till phi phi Island, men vet inte riktigt när. Vädret har varit bra, men när vi tittar på prognoser så varnar dom för åska. Inge kul i vara mitt ute i havet när det åskar. Vi får väl se när det blir av.

Nu blir det strax duschen o sen käk. Kanske blir two chefs ikväll :)

Allt bra med er där hemma då???

/T


Kommentarer
Postat av: Camilla

Pinkdade du på det? :-) Där du brände dig alltså? Eler fick Per göra det? :-) Vi har precis haft strömavbrott på ett par timmar... Annars är allt bra! Ska strax gå och äta hos katterna!

2011-12-09 @ 12:27:04
Postat av: Tanja

Haha nej verkligen inte. Varken eller. Jag stod ut :) nä men det gjorde inte ont så länge faktiskt. Mys med dom lite åt mig också!!

2011-12-09 @ 12:45:38
Postat av: Stora syster

Hej Hopp!

Här är det som vanligt, förutom snöstorm, då.

Mats har precis varit hos katterna, han är duktig på det där. (han vet snart vad de heter och vem som är pojke och flicka)

Skulle jobba imorgon, men Morgan tar det...

Ha det bra!!!!

/K

2011-12-09 @ 23:04:24
Postat av: Tanja

Kul att snön äntligen kommer! Hoppas den håller sig kvar nu bara. Va snällt av honom :) haha ja det har tagit ett tag för honom, men snart så kanske. Vi har iaf det extremt jävla bra vi, sol värme o kalla drinkar :) ta hand om allt hemma så syns vi.

2011-12-10 @ 08:35:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0