Tacokyckling med nån sorts "salsa"



tacokyckling:
500 gram kycklinglår
1 msk olivolja
20 gram tacochips
  salt och peppar
salsa:
1 st gul lök
5 st skivade champinjoner
1 st röd paprika
1 st gul paprika
400gram krossade tomater
   
1 msk matolja
1 dl hönsbuljong
1 tsk äppelcidervinäger
1 tsk socker
  salt och peppar
3 dl ris
   
   

Instruktioner

Ta bort skinnet från kycklinglåren och lägg dem i en ugnsfast form. Pensla med olja och strö på krossade tacochips. Salta och peppra. Stek i 225 grader i 35-40 minuter. (60 min om kycklingen är frusen)
Salsa: Hacka löken. Skär paprika och tomater i bitar. Skiva svampen. Fräs lök, paprika, tomat och svamp i olja i en kastrull. Tillsätt buljong, vinäger, socker, salt och peppar och låt det bli varmt. Servera med ris och sallad.


Njae, hyffsat. Inte det godaste hittills. Fredriks förslag var att byta ut klubborna mot filé, och ha på mer krossade chips... :-)

// Camilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0