???

Har var det tyst som i graven. Jag har slut pa mitt internet dar hemma, och valdigt begransat internet pa telefonen sa det blir inte sa mycket bloggande just nu. Plus att jag knappt har tid. Men jag ska forsoka bli battre pa det. Jag sitter vid en dator pa skolan nu. 
 
Jag har det bra iaf! Har varit lite sjuk forra veckan och sa, men det borjar bli helt bra nu. Det ar valdigt mycket att gora i skolan, speciellt nu nar vi borjar narma oss lovet sa har vi en massa prov och assessments och grejer. Men det ar roligt att vi lar oss sa mycket! Vi har haft tva prov denna veckan i exercise science, ett i risk management och idag hade vi en practical assessment i boxning. Och allt har gatt bra! :) Hyffsat iaf. Jag kom pa ett slarvfel som jag gjorde igar, men jag vet att jag klarade provet anda. Sa jag far nog vara nojd. Jag forsoker vara nojd, fast jag helst vill ha alla ratt och inte 83.5 av 85! ;) 

Nej nu maste jag nog fortsatta med ett faktablad som ska vara klart denna manaden... 

I helgen har jag noll planer! Vad ska man hitta pa? Jag hoppas pa fint vader for da tanker jag minsann dra ner till stranden. :) Hoppas att allt ar bra med alla dar hemma! 

Poolen vid boendet. 

Bilder fran forra helgen. Stranden hela lordagen och shopping hela sondagen! :)


Jag och Kelli gick uppfor Mt Coolum for tva helger sen. Riktigt fin utsikt! 


Brisbane, 3 helger sen? Haha jag har ingen aning. 

Stranden! Dar trivs jag bra
 
Jag ska bli battre pa att blogga! 
 
/T
 

Jump!


life as an aussie

Ciao! 

Tänkte att jag kanske ska uppdatera lite från aus. Det är fullt upp hela tiden så det är lite knepigt att hinna med allting. Och ofta är jag faktiskt alldeles för trött för att blogga :) 

Men jag har det bra iaf, vi kan ju börja där. Hemlängtan finns självklart kvar, men det är lättare att hantera den nu. Och det känns speciellt bättre eftersom jag vet att Per kommer ner på lovet i september. Visst det känns som en evighet dit just nu, men det känns ändå mer verkligt nu när han har bokat biljett och allting. Och jag ska inte glömma Christin, hon kommer ju också ner, Trevligt! :)


Jag fortsätter att njuta av boxningslektionerna! Förra veckan började vi med sparkar :D


Det har varit riktigt fint väder nu i några dagar! Så jädra härligt. Och självklart spenderar man helgerna på stranden när det är sånt kanonväder! 


Min fina Nelzon har varit borta i 4 veckor, men kom äntligen hem igen i måndags förra veckan! Men han var skadad och riktigt smal så han har fått besöka veterinären några gånger. Här skypear jag med honom :) Jag håller tummarna för att han ska bli helt frisk igen. <3

Njuter av sol och värme! Vattnet är härligt, med roliga vågor! Jag har inte hunnit testa surfa än tyvärr. Skulle göra det i helgen, men då var det för stora vågor så jag får vänta. Men jag hinner nog :) 
 
Skolan går bra, det är väldigt mycket att lära sig men det mesta är riktigt roligt och intressant så det känns bra! :) Jag gillar alla lektioner mer eller mindre, men jag tror att boxningen är en favorit. Men jag gillar group exercise och water based också, och exercise science, äh jag gillar alla. Eventuellt så är det nog online kurserna som kan vara lite tråkiga. Det är mycket läsande om regler och lagar och det kan bli lite öööh. :P 
 
Jag längtar tills december när jag får åka hem en sväng! Det ska bli så kul att få träffa alla igen, och jag vill köra mycket träning med er! Och av någon anledning så har jag fått ett sug efter saffransbullar med vaniljfyllning, wtf liksom? :) Men då är det ju tur att jag kommer hem lagom till advent så jag kan baka det, haha. 
 
Dom senaste dagarna har några kompisar och jag börjat stå på händer, hjula och latja runt lite, så kul! Jag saknar gymnastiken ibland. Och då är det roligt att köra lite lätt sådär ibland. :) Kul att det är fler än jag som vill hålla på för en gångs skull också! 
 
Nej nu börjar jag bli hungrig. Kommentera om det är något speciellt ni vill att jag ska blogga om. 
Ja just det, jag och mina roomies har pratat om att åka till australia zoo, det ska bli kul! Kanske kan bli av i helgen. Jag ska kolla med Danni när hon kommer tillbaka! :) 
 
Saknar er! 
 
Kram 
/T

Semester!

Tjohoooo!
 
So long Suckers!!!
 
// Camilla

No class.

Hello. 
 
På torsdagar har vi bara en lektion, och den missade jag idag. =/ Jag har praktik på gymmet kl 9 så jag cykla till skolan tidigt för att hinna. Men ungefär vid tio så kommer en av mina klasskamrater till skolan och har väldigt ont och kan knappt gå själv. Hon fick veta igår att hon har brutit tre revben, så hon skulle nog ha stannat hemma idag kan man tycka. Det var vad våra lärare sa till henne också. Så dom skickade hem henne, men ville inte att hon skulle åka ensam så jag följde med. Vilket resulterade i att jag missade den enda lektionen vi hade idag. Men jag får ta igen det en annan dag helt enkelt, jag pluggade ju igår iaf. 
 
Livet flyter på som vanligt här down under iaf. Sover, äter, pluggar, tränar, sover, äter, pluggar. That's it. :) Men det känns bra. Man har kommit in i en bra rutin nu, det är helgerna som är lite jobbiga bara. Man hinner tänka så mycket, även om jag gillar helgerna också. Skönt att få en paus från skolan fast man gillar den. 
 
Min cykel är kvar på skolan. Funderar på att ev springa dit och hämta den. Kan nog bli så faktiskt. Eller så sticker jag ut och springer nån annanstans och tar cykeln hem imorgon istället. Time will tell. 
 
Nu ska jag göra nåt annat. 
 
Hoppas allt är bra med er där hemma! Jag har varit lite dålig på att höra av mig i veckan, men jag har inte mått så bra, plus att jag sovit dåligt. 
 
Lite bilder: 
 

Anatomin. Mycket att lära sig. (och detta är knappt en sida)
 

Jag höll på att dö när jag såg denna =/ STOR!


Jag har testat på att köra bil på fel sida. Det är mega konstigt att växla med vänstern, plus att jag sätter igång vindrutetorkarna varje gång jag ska starta blinkersen.

Eftersom jag mått lite si och så, så har jag öppnat ett till brev. Vilket innehöll choklad! <3
 
Kram 
 
/T
 

RSS 2.0