Segt

Kan min kropp bli frisk nu? Vad är problemet? öööh.
 
Jag ska fixa bilderna på Maja nån dag också. På lördag, då jobbar jag. Då borde jag hinna.
 
 
Vad mer? Jo men jag kommer ingenvart med min läsning. Fortfarande besviken på att första boken inte var bättre. Men jag ska ta tag i det också. Snart.
 
Idag är jag dödstrött btw. Sovit typ inget i natt. Försökte sova på lunchen, men det gick sådär.
 
Skyller allt på månen.
 
/T
 

...

Det här kan vissa kända bloggerskor tänka på innan dom vill anställa assistenter som ska jobba gratis.


Feg

Har man något att säga så kan man säga det rakt ut. Sluta fega.

Tänk om alla bara kunde vara ärliga, och sluta vara så in i helvetes jävla falska? Jag säger inte att man ska vara elak eller dum. Men gillar du inte någon så ska du inte behöva låtsas om det heller.

/T


Lördag

Idag är man på jobbet. Jag hade tänkt fixa med lite bilder vi tog på Maja häromdagen, men jag glömde bilderna så det blev inte så. En annan dag.
 
Annars så mår jag ganska dåligt, fortfarande ont i halsen, och idag känner jag mig allmänt hängig och förkyld. Kul.
 
Jag har börjat läsa Beautiful Creatures serien också. Läst ut första boken igår, men jag måste erkänna att jag känner mig besviken. Jag hade väl förmodligen för höga förväntingar eftersom alla sagt att den är SÅ bra. Visst, den är väl okej, och jag kommer läsa alla fyra böckerna, men den är verkligen inte en WOW bok. Kanske blir bättre nu i tvåan, vem vet. Men första boken hamnade inte på min topp 10 lista av bra böcker, eller ens bokserier. Nr 1 är fortfarande Vampire Academy, ifall ni undrade.
 
 
/T
 

Free trip?

Ja men visst vill väl någon av mina fina vänner få sig en gratis resa till Sundsvall?
 
Det tror jag nog. Om ni tänker extra länge på saken. Japp, där var det. Hör av er! :D
 
Efterrätt som maritta och larsken bjöd på i helgen:
En riktigt god avslutning på en riktigt god middag. Det upprepas gärna. :)
 
/T
 
ps. glöm inte anmäla er till resan till sundsvall, har fyra platser kvar! ds.
 

....

Hej hej. Blir inte så många inlägg från mig nu för tiden men jag känner inte att jag har något intressant att skriva om. Tjat om barnen mest. Kanske inte så intressant för någon annan än mig. Men nu har vi iaf börjat att renovera Lisas rum.
 
Här har vi börjat riva tapet jag och Hugo!
 
Här är taket som gömde sig under takväven!
 
Här har vi satt upp ny list och målat väggen.
 
Kommer eventuellt fler bilder när det är klart!
 
I övrigt flyter livet på i Borglunda. Snart dags att börja jobba igen. Den mentala förberedelsen har inletts! :-)
Hugo har bestämt sig för att sluta med nappen! Han har bara haft den på nätterna de senaste månaderna, men nu tyckte han att han var så stor så den inte behövs längre. Vi hoppas att det håller i sig! :-)
 
Jag har haft två veckors träningsuppehåll nu, och det känns verkligen. 
 
Ja, men nu tänkte jag kolla på lite skidskytte. Verkar inte gå så bra för grabbarna.
 
Ha det!
// Camilla

Helg

Nu är det helg igen. Den ska vi njuta av.

Dock vet jag inte vad det blir i helgen. Kanske fortsätter att fylla fotoalbum.

Planera lite frågor jag ska ställa på informationsmötet på tisdag också. Om jag hittar dit. Sundsvall alltså, ööhh vill inte köra i Sundsvall själv. Men jag har väl inte så mycket val. Om ingen följer med mig förstås? Any takers?

/T


Heart


fet dag.

Men idag får vi semlor på jobbet. Jag har fixat en med vaniljkräm. Det är smaskens det. Detta blir min första semla för året, och förmodligen min sista. Brukar faktiskt inte äta speciellt mycket semlor.
 
 
/T

Tisdag 2013-02-12

Hej hej,
 
Det är fortfarande synd om mig, ifall ni undrade.
 
Kommer på mig själv att sitta och längta till Rhodos. Sen kommer jag på att det ju faktiskt är nästan evigheter tills vi ska åka. Och sen kommer jag på att jag måste skicka in ansökan till utbildningen. Sen får jag lite ont i magen för jag är meganervös. Och sen blir jag nästan lite ledsen när jag tänker på hur länge jag kommer vara borta från alla nära och kära (om jag kommer in). Och sen tänker jag, att man lever bara en gång. Och sen att ett år av mitt liv är ju faktiskt inte så mycket. Men det kostar ju så mycket. Men det är bara pengar, och pengar är inte allt. Man måste leva också. ååååh, ångesten.
 
Bild från Thailand 2010. Sara, Jag, Marita. (för er som inte vet vilka vi är) (jag tror inte det finns så många som läser denna bloggen som inte vet vilka vi är) (men jag låtsas som att jag har en megablogg och måste förklara vilka alla kända personer jag känner är)
 
/T

Head...

...ache =/ Det vaknade jag med i morse. Och det hade jag när jag gick och lade mig igår. Förmodligen pga för lite sömn denna helgen. Har inte riktigt hunnit ta igen den sömnen som gick förlorad natten till lördag. Bilden nedan är tagen när jag har varit vaken ett bra tag, och satt med en grinig Lisa i famnen som vägrade somna om. Hon skulle prompt ligga på mig, och jag fick absolut inte lägga mig ner. Vi lyckades väl få några timmars sömn, men det var inte mycket eller speciellt djupt.

 
Jag ville stanna hemma idag, för mitt huvud gör ONT. Men jag masade mig på jobbet. Vill bara hem, men eftersom det knappt är något folk här pga sjukdom så har jag inte mage att gå hem. :(
 
Detta var ifall ni inte förstod det, ett tyck-synd-om-mig inlägg. Så, tyck synd om mig.
 
/T
 

Rally

Camilla har varit och tvingat Carlos Saintz att ta en bild med henne. För er som inte är rallyintresserade så är detta tydligen en väldigt duktig och känd rallyförare.


Friday

We made it, Friday's here!

 
I helgen ska jag bo i Borglunda hemma hos Katja och Maja. (Ja Mats bor också där, men han är inte hemma)
Och Lisa och Hugo ska också bo med oss. Vi är alltså barnvakt om ni inte kunde räkna ut det. Camilla och Mats har rymt iväg på rally, och Fredrik ska hjälpa släkting att flytta.
 
Vill tipsa er om ni har tråkigt nån dag/kväll/natt/whatever, titta på youtube. Finns väääldigt mycket roligt där. Idag har jag mellan samtalen på jobbet tittat på Ellen Degeneres, massa olika. Men det roligaste idag var inslagen som heter "thumbsy clumsy" -Hilarious!
 
Ha en bra helg!
 
/T

City

Igår var jag ledig och var in till stan med systrarna, Maja och Lisa.

Hämtade pass, köpte en tunn jacka, lite smink och annat smått och gott. Var på Willys och virrade runt ett tag också.

/T


Instagram

Igår bakade jag bröd. Fan va gott det är med nybakat bröd alltså. Mumma!


Mina fina katter. Saknar min fina Gandii <3

I helgen har det blivit bra med skidåkning för mig ändå. :) 5km i fredags efter jobbet och milspåret både lördag och söndag. Och styrka när jag kommit hem. Härligt!
 
Ikväll hade jag tänkt träna direkt efter jobbet. Måste jobba över och sen har jag jour till 23. Hmm. Kanske ska vila idag. Nej, jag ska träna idag. Ja.
 
/T
 

Måndag igen

Målen nåddes även förra veckan. Nu blir det vila en vecka för på torsdag åker jag till Värmland och SVENSKA RALLYT!!!!!!!!!!!
 
// Camilla

Bokat!

Nu har vi bokat resa till Grekland :)

Den 19e maj åker vi en vecka. Flyger från Östersund, så jädra nice. Slipper resan till Arlanda.

*vi = Jag, Sara, Marita och Zalla

Sa jag att det var all inclusive? :-D

/T


Congratz

Grattis Zallaballa!


Middag 26/1

Här kommer lite bilder som jag lovat från b-day firande.
Kvällen började hemma hos Maritta, vi tog lite drinkar och fixade till oss det sista innan taxin kom. Sen möttes vi upp hos Lina för att lämna grejer och ta en snabb drink. Vidare till Cuprum där det väntades riktigt god mat och goda drinkar. Tillbaka till Lina för tävling och presentöppning, och till sist krogen och dans. :)
Tack alla inblandade för en trevlig kväll! Och speciellt tack till Lina som fixat så bra.
 

RSS 2.0