Besvikelse :-(

 
Inte i närheten lika god som päron!
 
// Camilla

Lek på "Lill Hugos"

Tog och stoppa barnen i skrindan och kylväskan i vagnen och gick till Höglunda igår!
 
Lisa var trött och somnade på vägen dit
 
Hugo!
Lisas favvolek! :-)
Hugo får utlopp för sina klättringsbehov! Fick med sig en kompis oxå! :-)
 
Tittut!
Trött grabb efter massa lek och bus!
 
Sa du nåt till mig eller?? Mopsa dig inte!
 
// Camilla
 
 
 
 

Maja 1 år <3

Grattis finaste Maja på din första födelsedag! 
 

 
 
Moster saknar dig och det svider i hjärtat att inte få träffa dig idag <3
 
/T

En fasad klar!

Före...
 
Efter!
 
// Camilla
 

Irriterad??? Jag??? Nej,varför tror du det?

Det är väl trevligt med släktingar som erbjuder sig att ta hand om ens barn medans man jobbar? Jo, det tycker jag. Men är det då för mycket begärt att sagda släktingar faktiskt är hemma när man ska lämna dessa barn då??? Kanske jag ställer för höga krav?
 
 
 
// Camilla
 
 
 

Somewhere over the rainbow.

Jag skulle kunna skriva ett långt inlägg om hur jag mår. Men jag tror nog att det skulle vara ganska tråkigt och deprimerande att läsa. Tyvärr. 
Jag älskar verkligen utbildningen, och jag försöker njuta av att vara i Australien, men det är så svårt när man har sån hemlängtan. Jag försöker hålla mig sysselsatt och umgås med kompisar som man lär känna mer och mer för varje dag. :) Jag hoppas iaf att det kommer bli lättare längre fram, och att jag kan känna att jag kan ta det lugnt utan att känna ett sting i hjärtat. 
 
Nej, över till roligare ämnen! 
Som sagt så känns utbilningen riktigt bra. Gillar att det är så mycket praktiskt, och att man får testa allting som man ska lära sina framtida klienter (utsätta dom för ;P) Det ska bli kul att komma hem sen och köra hårt med er alla! :) 
 
Idag har det varit riktigt härligt väder, har spenderat dagen på stranden. Igår testade några andra att surfa. Jag skulle också testa egentligen men jag hade så jädra ont i benet, så jag kunde knappt gå. Kändes inte riktigt som att jag skulle kunna lära mig att surfa då. Men det var riktigt underhållande att titta på när dom andra försökte. haha. Jag ska väl inte skratta egentligen, förmodligen kommer jag se lika dum ut när jag testar :D 
 
 
 
 
Nej nu måste jag göra mig redo för sängen! 
 
Hoppas ni har det bra där hemma in sweden. Miss u!
 
/T
 

Home

Jag har försökt få det hemtrevligt med lite bilder på allt möjligt. Saknar er alla!

/T


Fredagsfika!

Idag var det min tur att bjussa på fredagsfika. Det blev jordgubbsbomber.
 
 
// Camilla
 

Miss U!

Jag saknar dessa små troll så mycket!!


Finland!

Tja, resan till Finland började inte så bra... Stressade ut från jobbet TRE minuter för sen. Har Fredrik kommit? Nej. Just det. Han är sen. Big surprise. Ringer och frågar lite surt var han är nånstans. Han är ungefär 5 minuter bort.
 
Nånstans utanför Lillsjöhögen slutar jag sura... :-) ( Jag är nog inte så lätt att leva med alla dagar... )
 
Framme på Frösön, sisådär 40 minuter tidigare än jag måste vara där, tar jag en "förmiddag" i restaurangen.
 
 
Därefter:
 
 
55 minuter senare framme på Arlanda. Tar tåget till Centralen och hittar Paula och Susse där! Tar sedan en sen middag på O´Learys. Nån sorts gris med potatisgratäng och en Staropramen till det! Gott gott! Paula lyxar till det med en drink och Susse, sofistikerad som hon är tar ett glas rött! :-)
 
Tunnelbana / buss till Bromma. Sover ett par timmar i Paula och Rickards lägenhet, sen buss/ tunnelbana till Slussen!
Väl på båten, så slänger vi in väskorna i hytten:
 
 
Sen drar vi upp på frukost! Utsikten från frukostbuffen var nästintill oslagbar!
 
 
 
Två timmar på spa, med jaccuzzibad med utsikt över Östersjön och bastubad varvat med goda drinkar, god mat, bra musik och goda vänners sällskap!
 
 
TACK Paula och Susse för en härlig batteriladdning! :-) Det här gör vi om! :-)
 
Men som alltid så var det väldigt skönt att komma hem!
 
 
// Camilla
 
 
 

where did the time go

Gud vad tiden går snabbt alltså. Jag tycker att jag nyss kom hem från skolan, och nu är klockan halv tio och jag måste strax gå och lägga mig. Men jag har ju iaf lyckats fått lite gjort nu ikväll, så det känns bra. Plus att jag ev inte behöver läsa en av onlinekurserna, håller tummarna för det. :) 
 
Igår köpte jag mig en cykel :) Det är jag nöjd med. Jag hoppas bara att den kommer hålla, iaf tills det är dags att åka hem till Sverige igen. Skönt att ha lite mer frihet, och att slippa hålla busstiderna hela tiden. Plus att man får en liten workout innan man kommer till skolan, och när man cyklar hem. :) Tror det är ungefär 8 km enkel väg. Ska försöka komma ihåg att starta runkeeper nån dag. 
 
 
Imorgon är det boxning och group exercise på schemat, plus att jag har praktik på gymmet. Ska bli kul! Sen är det helg och då blir det förhoppningsvis stranden och om jag vågar ska jag testa surfa! :D 
 
Rak rygg, höften ska vara jämn under hela övningen, tappa inte pinnen, le för kameran. mycket att tänka på...
 
Idag har jag ätit pannkakor! Svingoda. Här ser ni en av varianterna, med nutella och jordgubbar! MUMS! :)
 
Nu måste jag göra mig redo för sängen. Hörs snart igen! 
 
/T
 

Tuesday

Hello! 
 
Idag har vi haft vattengympa igen, det är riktigt roligt, och jobbigt som tusan! :) Ska bli kul att köra det med er där hemma sen. Alla kommer tro att det är sånt för små tanter, men det är riktigt bra träning kan jag lova! :D
 
Nu ska jag Natalie och Izabell titta på film. Typ resten av boendet (flera hundra pers) ska festa. :) 
 

Bild från igår när jag kom hem från min joggingtur!

Bild från idag innan vattengympan, taggad! 
 
Ta hand om er gott folk! Miss u lots! 
 
/T
 

Monday

Hey! 
 
Jag tänkte att jag skulle blogga lite, men jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om faktiskt :) 
 
Vi gjorde ett Max heart rate test idag i skolan, det var ganska jobbigt. Enligt den så är min max 186. (don't really know) Men vi ska gå djupare in på sånt där längre fram så det ska bli intressant. 
 
 
Jag skulle haft fotbollsträning idag egentligen, men varken den vi åker med eller Linda(tjejen i min klass) skulle på träningen så det blev inte så. Jag tror jag ska ta en liten löprunda istället. Typ nu. Strax. 
 
Satte mig precis och skulle vara duktig och göra lite onlineuppgifter, men då var det nåt fel för det funkade inte som det skulle, så då blev jag less och sket i det. Bra där! :) 
 
Min sista roomie har flyttat in idag, en tyska som heter Janika. Verkar vara glad och trevlig. 
 
Nej nu ska jag jogga en sväng! 
 
Hoppas ni har det bra där hemma <3
 
/T

went for a walk...

Imorgon är det dags för skola igen. Det ska bli kul, men samtidigt är jag lite orolig för om jag kommer kunna få plats med nåt mer i min hjärna :) 

Jag tog en liten promenad idag i finvädret. Träffade några nya kompisar :)

 
En bild på boendet. Det är inte allt, men balkongen man ser till höger på bilden är min. (vår)
 
Solar.
 
Det finns ganska många weird looking birds. Denna var den enda jag lyckades få med på bild, dom springer iväg så fort man kommer nära. 
 
 
Idag blev jag lite (mycket) irriterad när jag skulle äta frukost. Jag skulle ta fram mina jordgubbar för att skölja dom, men tror ni att dom fanns kvar??? NEJ! Det är inte okej! :( 
 
/T

Saturday

Äntligen helg! Känner att min hjärna behöver vila lite. :) Men jag ska ändå försöka läsa lite anatomi under helgen, känner att jag vill få in alla ord och begrepp ordentligt. 
 
Det är som sagt väldigt mycket nytt att lära sig, men det är roligt. Ibland kan det kännas ganska så överväldigande, men jag hoppas att det kommer kännas bättre allt eftersom tiden går och man kommer in i rutinerna lite mer. 
 
I morse var det tänkt att ett gäng av oss skulle dra på yoga, men dom hade kollat fel på när bussen skulle gå, eller så hade det stått fel, för vi hann inte iaf. Så jag och Natalie bestämde oss för att åka till gymmet då istället, och dom andra skulle lägga sig vid poolen.
 
Bra träningspass blev det idag, 25 min på löpbandet och det kändes ganska bra faktiskt! Kände att jag kunde springa på i ganska bra fart:) Och sen 15 min intensiv magträning och efter det 15 min rumpa. Hela min kropp känns stel efter denna veckan, så ett yogapass skulle nog vara bra för att mjukas upp lite. Kanske blir det imorgon istället. 
 
Annars så har vi i veckan tränat vattengympa, som var grymt kul, gått igenom grunderna och tränat väldigt lite boxning (med mitsar). Det var också roligt, men det visste jag redan innan att det skulle vara. Har ju kört lite sånt hemma. Nästa vecka ska vi dra igång ordentligt med boxningen nice! Vi har gjort en massa annat också, men det kommer ni säkert bara tycka är tråkigt att läsa om. :) 
 
Jag ska ta och köpa mig en cykel iaf. Testade att göra det i torsdags, men han som bygger ihop dom jobbade inte då, men han skulle komma på onsdag, så då gör vi ett nytt försök. Kommer kännas skönare att ha en cykel tror jag. Då kan man ta sig en tur när man har tråkigt (när ska jag hinna ha det?) cykla till skolan, till gymmet, till beachen och till affären. Perfekt! 
 
Ikväll ska vi på grillning hos några i klassen som bor i ett hus vid stranden. Det blir inge party för mig, men det ska bli trevligt att träffas och käka och snacka. 

Jag är fortfarande jättedålig på att ta kort, känns som jag har så mycket annat att tänka på så jag glömmer ta kort. Men jag ska försöka bli bättre på det! Det kommer kanske sen när man kommit in i vardagen lite bättre. :) 

Lite bilder iaf:


Mitt ID kort på boendet. Dagen denna bilden togs så var jag som mest jetlaggad. Hade inte sovit, var illamående, kunde inte äta och kände mig allmänt matt. Jo men tack för att ni skulle ta kort på mig idag! :)
 
Lite bilder från lägenheten. Vardagsrummet.

Köket. 

Vardagsrummet igen. Den ena brädan är Dannis, min roomie. Den andra är en fd roomies, som kanske ville ge brädan till Tanja? :) Dörren ni ser bakom är in till mitt rum. 

Balkongen, plus utsikten.

Köket igen. Rummet rakt fram till vänster är tvättstugan. 

Poolen. 

Samma pool. 

Långt ner till höger bor jag.

Tennisbana, och det finns en basketkorg också. 
Nej nu ska jag vila lite, blev trött att av ett hårt träningspass så tidigt en lördag morgon. :) 
 
Hoppas allt är bra med er där hemma, saknar er! 
 
/T
 

Ålderstecken?

Var nere och sprang 30 minuter på löpbandet på lunchen idag. Svettades på ÖGONLOCKEN!?! Är det ett tecken på att man börja bli gammal eller?
 
// Camilla

Första dagen

Jaha då var den första skoldagen över. Är fortfarande kvar på skolan dock, sprang lite på löpbandet efteråt och nu väntar jag in bussen.

Det har gått bra idag. Det är mycket nytt, och många nya ord, men jag tror det kommer gå bra. Bara man är det som ska göras, och inte skjuter upp det så kommer det förhoppningsvis gå bra.

Har bara haft två av lärarna idag, men dom verkar bra och väldigt engagerade.

Jag hoppas att allt är bra med er där hemma! Jag försöker höra av mig så mycket jag kan, men ni får gärna skicka nåt sms eller mail när som helst.

Två bilder från gymmet i skolan. Om det fungerar från appen då.

/T


btw

Jag såg förresten min första orm idag! 
 
Den var stor och svart! Riktigt läskig. Jag pratade med min roomie Danni om det när jag kom hem och hon sa att det finns giftiga ormar där jag såg den. En hon pratade om som var vanlig var stor och svart -iiih. Så det var förmodligen den jag såg. Hon tipsade om att man inte ska stanna och ta kort på den -no shit ;). Jag och Nathalie som gick tillsammans då började traska på i en snabbare fart, några av oss sprang(Nathalie) :) 
 
Vi såg den förövrigt två gånger idag. :S
 
Nu ska jag försöka sova! 
 
Hoppas att ni har det bra. Jag önskar att man kunde transportera sig som Harry Potter. Tänk vad lättsamt! 
 
/T

Pics

Mooloolaba beach är den man ser längre fram.


Boendet. Jag bor på tredje våningen, det känns bra. Oroar mig inte lika mycket för spindlar och ormar då.

Här har vi precis hoppat av bussen och ska gå till Mooloolaba beach. 

Det var inte en dålig vinterdag idag :)


Mooloolaba Beach


Lizard
 

Gelato.


/T

Friday

Hello gott folk! 

Jag är trött så jag orkar inte skriva så mycket. Lite bilder.

Första kängurun jag sett här. 

Utsikt från mitt rum. 

Mitt sovrum. 

Mitt badrum. 
 
/T
 

Aussie

I'm a true aussie now, so i'll be writing in english from now on.

Not.

Jag har iaf kommit in i det lite bättre nu. Det ska bli roligt att starta skolan på måndag, den verkar vara bra!

Hoppas allt är bra med er alla där hemma. Jag har inte ens varit borta en vecka men jag saknar er massa.

Det funkade inte så bra att lägga upp bilder. Får blogga från datorn sen. Har inte tagit mycket kort alls, men ska bli bättre på det!

/T


Examen!

 
 
 
Nu är jag klar! :-) Uppskjutning för kula igår. Slarvade i precisionen och tappade första skottet i bänk. En omskjutning sen var det klart! Två första serierna på älgbanan godkända! Tredje serien var jag lite sen i löpskottet in, men fjärde fixade jag!
 
Så atte, nu är jag klar!! Tjoho för mig!
 
Tanja har iaf landat i Australien. Har inte hört något av henne sedan hon landade. Hon sover kanske fortfarande? Var ju en lång resa...
 
Hugo förklarade för mig imorse att om man har "hjärtfeber" då har man ett krossat hjärta...
 
Pics:,
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
// Camilla
 
 
 

RSS 2.0