Den 19e Juni 2014...

 
 
...Kommer Tanja att landa på svensk mark igen. 
 
 
                                  
      

uppdatering jobbfront

Hej alla glada. 
 
Idag efter jobbet hade jag som sagt en intervju att ga pa. Den gick valdigt bra. Jag kom jattebra overens med agarna till gymmet och dom gillade mig. Det marktes att dom var valdigt nojda med intervjun och att dom garna ville ha med mig i ganget. So far so good... 
 
Men... Det ar ett heltidsjobb. Och jag studerar redan heltid. Jag brukar inte soka heltidsjobb eftersom jag vet att skolan kommer komma i klam. Dom sa inte i annonsen att det var heltid, det var annonserat som group exercise instructor, och ett pass ar ju en timme sa jag tankte att dom behovde nagon som tar ett par pass i veckan. Men dom vill ha en heltidsanstalld som sagt. Jag sa att jag kan kolla med mina larare hur schemat kommer se ut nasta termin, for som jobbet ar sa ar det bara halvdagar man jobbar. Antingen formiddag eller eftermiddag plus varannan lordag. Men om man jobbar lordagen sa ar man ledig en annan dag i veckan, sa eventuellt kan jag kanske lagga upp det sa att jag tar alla lordagar sa jag har en ledig dag i veckan och sen kan man pussla ihop det tillsammans med skolan. For jag kanner att jag verkligen skulle kunna klara av det har jobbet, plus att jag skulle alska det! 
 
Men som sagt, det kommer kravas lite pussel om det ska ga ihop sa vi far se. Jag ska prata med Annie (min larare som har hand om schemalaggning) och se hur det kommer se ut, sen skulle agaren till gymmet ringa mig pa tisdag for att se hur det ligger till, om jag kan ta det eller inte. hoppas hoppas!
 
 
/T
 

Tisdag tröttdag

Hej hej

Idag ligger jag i sängen redan klockan sju och vill sova. Är väldigt trött. Har varit en lång dag idag. Först massa posture test och information att ta in sen ett practical exam i exercise science som man har stressat upp sig för. Tror det ska ha gått bra ändå. :) 

Fick tillbaka posture provet vi gjorde förra veckan och jag hade alla rätt! BAMALAM! :) 

Jag ska på arbetsintervju på fredag, på ett gym! Yey! Jag hoppas jag får det. Kul att börja jobba med vad jag faktiskt pluggar ju. 

Hoppas allt är bra med er alla! Ni är väldigt saknade. 


/T 

Tänkte jag kunde påminna er




Tak!

 
 
 

Projektet går framåt! :-)

 
 
"Bara" tak och golv som fattas nu! :-)
 
// Camilla
 

baby boom

Det hander sa mycket dar hemma sa man hinner ju knappt med! 
 
Jag ska forsoka hitta billiga biljetter hem i juni for jag vill sa garna traffa er alla! Och jag vill ju traffa alla nya sma liv som kommit in i varlden och dom som annu inte tittat fram an :) 
 
Nej nu haller jag pa att svalta, haha svalta.. 
 
Aja, ta hand om er allihopa! 
 
<3 
 
/T

Saturdag.

Forsta lordagen pa lange som jag inte jobbar. Det firar vi med att ga ut och ata frukost pa ett trevligt litet café. Just nu sitter vi och vantar pa Herr Per som inte ar redo an. 
 
NU! Gick vi. :) 
 
Ha en trevlig lordag allihopa! 
 
/T 

Weekend in australia

Denna helgen har det varit ganska mycket fullt upp. Upp tidigt i lordags for att vara med i en push up challenge. Det gick ut pa att en i laget var alltid tvungen att gora push ups under en timme. Sa vi la upp det sa att man gjorde 12 sen bytte vi av, och detta holl vi pa med i en timme. Man kan ju saga att det kandes i kroppen efterat haha. Vi lyckades iaf gora 4100 enligt raknaren, men han missade valdigt manga, sa vi va sakert upp i 5000 :D 


Starka Per aka. Pete


Rustam aka. The Machine


Natalie aka. The best :) 

Efter push ups sa var jag tvungen att gora mig redo for att jobba hela dagen. Efter jobbet traffade jag nagra tjejer fran jobbet for att saga hej da till tva som ska resa vidare. En till USA och en ska gora en road trip i Australien. 

Sahar fin var himeln nar jag akte hem fran Noosa i lordags :) 

Och sahar fin 

Bild fran idag. Gick ner till stranden en stund efter jag kom hem fran jobbet. Winter is coming, but I'm not complaining :) 

Tillbaka till skolan imorgon. Massage har vi pa schemat:)
 
 
Hoppas allt ar bra med er alla hemma i Sverige! Saknar er
 
/T
 

RSS 2.0