Typiskt!

Har beställt en jacka för ett tag sen, men den fanns inte. Slut på lager. Har sedan letat som tokig efter den på andra ställen, men tror ni inte att den är slut ÖVERALLT! Typiskt. Jag vill ha den, och jag behöver en ny jacka. Köper jag nån annan så vet jag att den kommer finnas sen. Fan.

expedition womens parka 501148 233

Ingen lycklig liten rackare som har lyckats köpa den men ångrat sig? :) Jag vill ha den.

/T

Nr 77, 78, 79, 80, 81, 82 och 83 i en salig blandning



// Camilla

Måndag.

I helgen skulle jag åka till jobbet och sola. Höll på att tvätta och medan allt torkade tänkte jag att jag kunde lägga mig och sola nån halvtimme.

Kommer till jobbet, kollar in hos Petra och skrämmer livet ur henne. :) Sen går jag ner och ska sola tänkte jag då. Man betalar 5 kr för 5 min. Så jag tänkte att jag skulle testa om den ens fungerade, så jag stoppar i en femma. Och ingenting händer. Springer upp till petra för att kolla om jag kanske gjorde nåt fel, men icke. Slutar med att jag inte får sola, och vi skickar iväg ett mail om att den inte fungerar.

Idag fick jag ett mail som sa "Man måste stoppa i minst 20:- för att det ska gå igång."
Jag trodde ju att jag va smart som ville kolla om den fungerade innan jag slösade alla mina femmor. Men det va jag tydligen inte ändå då. :)

Jul"marknad" igår i hammarn, inte mycket till marknad om man frågar mig. Och sedan vidare till Camilla för mat och adventsfika. Trevligt och gott.

Jag ska verkligen försöka fixa in lite bilder till veckan. !!

/T

Miss U.





Ja mina fina glasögon som inte fick följa med tillbaka till Sverige. :( Fick ju ett par likadana men det är inte samma sak. ;)

/T


Smakprov.




Nu har jag iaf fått in bilderna på datorn. Ska försöka hinna (läs orka) lägga in fler.

/T


Thailand.



Jag vill tillbaka till värmen.

(bild stulen av Marita.)

Fredag.

Jag har inte haft nån fredagskänsla idag. Hade lika gärna kunnat vara onsdag, eller nåt.

I helgen borde jag göra en massa saker egentligen, men jag har varken ork eller lust, fan. Jag måste ta mig ur denna svackan, men jag kommer inte lyckas.

Nån som känner sig manad att göra ett motionspass till måndagsgympan eftersom jag tydligen inte kan få tummarna ur ***** och göra det. Förslag tas tacksamt emot.

Jag behöver nåt roligt att tänka på.

Snart helg. weiii! =/

Årets julvärd...

Andre Pops! Nu blev nog en viss fröken K Torkkel överlycklig! :-) Mr Pops är nog hennes nya favorit, han knuffade ner Kattis från första platsen!

Grattis Katja!

// Camilla

Grattis Katja!




Grattis på namnsdagen storasyster!


1:a advent på söndag!

Ska vi ha första adventsfika hos mig på söndag? Nån som är sugen? Lite glögg, lussebullar, pepparkakor, julmust och annat smått och gott? Lite knytkalas kanske? Lägg en kommentar om ni är sugna!

// Camilla

Förtydligande....

Jag är INTE gravid, jag tycker bara inte om glögg! :-) Bara så ni vet! :-)

// Camilla

Naw..

Titta vad liten han var. :) och så otroligt söt. p


Nelzon och Gandii

Bjuder på två bilder på mina söta kissemissar. :)






Idag måste jag nog försöka fixa det där programmet till måndagsgympan. Tydligen jag som ska hålla i det på måndag. oj då. Men jag vet ju iaf vilken musik jag ska ha så det kommer säkert gå bra. Kan ju iaf få en början och förbättra det sen om det skulle behövas. :)

/T


Nr 74, 75 och 76




Tidigt en måndagsmorgon!



Loppisfynd! Nu kan vi dricka glögg! (Fredrik och eventuella gäster iaf...)




Kolla in min nya fina t-shirt från Thailand! :-)

// Camilla

Hemma.

Japp jag är hemma igen, och otroligt less. Fan va jävla kallt det ska vara då. usch.

Bilder kommer. När jag har tid och ork.

Har fått väldigt många frågor om det är jag som håller i gympan ikväll. Jag har ingen aning. Måste nog kolla upp det. Hoppas inte.

Jag har inte återhämtat mig än. Trött.

Nu är min lunch snart slut, åter till arbetet.

...

Jag vill tillbaka till värmen. Älska värme!

/T


Nr 72 och 73



Fredagsmys med tacos! :-)




"Jag fick i bollen, men hur ska jag få ut den???"

// Camilla

Äntligen fredag!

Ja, då är det äntligen fredag! En hel lång helg framför sig med mys med Hugo, och äntligen kommer lilla Tanja hem från Thailand, så att man kan hålla lite närmare koll på henne igen... Vår lilla flicka har blivit stor som är ute och reser helt på egen hand! :-)

Tänkte även försöka klämma in besök hos F & S för att se hur renoveringen framskrider! Är sjukt nyfiken på det! :-) Och ett besök hos grannarna som är på väg att lämna byn för en lägenhet i Stugun! Fredrik ska hjälpa dem att flytta, så han behöver ha koll på läget och så vill vi hälsa på innan de flyttar.

Fredrik ska väl jaga älg som vanligt, och vi hoppas innerligt att han får skjuta en kalv så vi kan fylla upp frysen ordentligt!

En riktigt trevlig helg till er stackare som ibland trillar in på våran lilla blogg!

// Camilla

Nr 69, 70 och 71



Vinter...




Mmmm, fukost!




Fiskarna


// Camilla

Mandag i Thailand.

Ja nu ar det inte lange kvar tills vi kommer hem, tyvarr. Har haft sa skont, alskar varmen. Men det ska sjalvklart bli kul att komma hem ocksa, men jag hade inte haft nagot emot att stanna langre.

Vi har haft lite aventyr iaf. Skulle aka till Freedom beach for nagra dagar sedan. Kandes roligt, Per sa att det var den basta stranden han varit pa. batfarden var for det forsta inte att leka med, trodde vi skulle ga under, hatar vagor. Sedan nar vi antligen kommer in till stranden sa borjar det osregna, och det slutar aldrig. Och sattet att ta sig till denna stranden ar i en bat. Och var var nu pa vag tillbaka. regnet slutade aldrig och till sist kom en trevlig tant och sa att det kommer regna hela dagen sa hon skulle koras oss tillbaka till patong. Och denna bilfard ar nagot jag aldrig kommer glomma. Fy fan. Aka i en javla bil upp och nerfor ett javla berg! Och inte pa en vag heller, sag mer ut som en stig som va helt sonderregnad. och da menar jag verkligen helt! Hoppade, och holl i for allt vad man kunde och andades ut i varldens gladje suck nar man kom ut pa en riktig vag. Aldrig mer.

Igar blev jag lite sjuk, men borjar kannas battre nu. Tror det var solsting, och det vill jag inte fa igen. usch och bla.

Nu later det som att vi inte har det bra, men det har vi. :) Hoppas pa fint vader resten av veckan nu ocksa bara.

Hoppas ni alla har det bra.

Kram!

Nr 66, 67 och 68



Vi tog och provkörde sparken idag! :-) Det gick ganska bra!



Esther



Bärra



// Camilla

Vi har det ganska bra här måste jag säga. ...

dsc02801 (MMS)

Vi har det ganska bra här måste jag säga. :) finaste dagen på hela tiden, och riktigt varmt. Hoppas ni har det bra hemma, jag har inget att klaga på iaf! Hörs! /T


Lite nostalgi så här på fredagen...

Kom att tänka på en sak när jag prommenerade hem till Tanja på lunchen:

För sisådär 100 år sedan när jag gick i typ 4:an eller 5:an så hade jag följe till skolan med en klasskompis. Det hade snöat på natten, ja det kan snöa i skåne ibland.

När vi hade passerat korsningen till Slättåkravägen så sa Sara:
" Jag gillar snön, det låter så fint under skorna och det är så roligt att se barnen leka i snön"

Ja, för vi var ju så vuxna på mellanstadiet! Gick och skrattade åt detta för mig själv en stund...

Kanske inte så kul om man inte var med, men iaf!

// Camilla

Nr 62, 63, 64 och 65



Hugo hittade en jätterolig sak i väntrummet på BVC!



Mmmm soppa! :-)



Bärras favvoplats!



SM GULD SM GULD SM GULD!

// Camilla

Torsdag...

Somnade själv igår när Hugo somnade, så jag får göra ett nytt försök med bilderna idag!

Ska sluta tidigare idag och åka till Hammarstrand för att Hugo ska få en spruta idag. Han var sjuk när det var läkarundersökning i Stugun, därför måste vi åka till Hammarn istället...

Skulle tanka innan jobbet idag, för att slippa stressa sen. Men då har tanklocket fryst fast på bilfan så jag fick lämna bilen på macken och Arne skulle se om han lyckas tina upp det så jag kanske kan tanka på lunchen då. Typiskt.

Men, kul var att det gick bra att lämna Hugo idag. Han var inte alls ledsen när jag skulle gå! :-) Skönt! Däremot var han arg och ledsen när han skulle sättas fast i bilstolen hemma. Han fick nämligen åka pulka tilll bilen, och det var mycket roligare än att sitta fastspänd bak i bilen!

// Camilla

Onsdag...

Tror att denna dagen kan sammanfattas med ett ord innan den egentligen ens har börjat: TRÄNINGSVÄRK!
Det är skitjobbigt att köra ett spinningpass när man redan har början till träningsvärk i benen kan jag tala om... Inget emot vad det gör ont idag! Men men, det innebär ju att jag börjat röra mig igen efter magsjukan!

Tanja har det bra i Thailand, messar lite emellanåt för att kolla så att hon sköter sig! :-)

Idag blir det nog Kesäsoppa till middag, då sambon ska på firmagalej! Gott! Nån som vill smaka så går det bra! (Katja ?)

Ska försöka lägga in dagens bild i kväll när Hugo har somnat, blir mån - tis - ons bild isf!

// Camilla


Thai Update.

Helloooo!! U from sweden, yes?


Tanja har. Nu har jag hittat till en dator minsann. Vi har det jattebra i alla fall, och hotellet ar verkligen bra. Fina rum, bra pooler och god frukost. Jag har inte hort av mig till sa manga, sa jag hoppas ni berattar for varandra istallet. Man far sjalvklart sms:a om man vill nagot! :)

Flygresan ner gick battre an vad jag hade forvantat mig. Det tog lang tid men det gick ju bra, man at och tittade pa film och tv. Sov dock ingenting. Kandes lite konstigt att landa, klockan ar typ 8 pa morgonen lokal tid, och for oss egentligen 2 pa natten. Och man hade inte sovit nat knappt, och ville som inte forstora forsta dagen med att sova heller. Sa det va lite kampigt, men det gick bra. :)

Vi har atit valdigt gott maste jag saga, och det gar verkligen att fa billigt om man vill. Blev bjudna pa lunch idag av nagra svenskar som ager en restaurang har. Per hade kopt ner lite grejer till dom. Hur gott som helst! Grillat med potatis, och oj vad gott det var!

Vi har hunnit med en utekvall i Patong an sa lange, och killarna tog verkligen och festade till. Dom kom tillbaka till hotellet vid halv sex pa morgonen ungefar. Vi tjejer gjorde tidigare kvall. Men det var nog en upplevelse dom inte glommer i forsta hand. Ja, om man nu inte heter Lars och har lite minnesluckor.

Nu sager datorn nat pa thai, maste kanske sluta! :S

Hors nat mer!

KRAM Tanja

SM GULD SM GULD SM GULD

SM GULD SM GULD
SM GULD SM GULD SM GULD
SM GULD SM GULD!!!!!!

ALLA VI SOM ÄLSKAR MALMÖ KLAPPAR NU!!!

// Camilla

Nr 61




Hundgården är visst en rolig plats för fler än Bärra! :-)

Nr 60



Julbord och bullfika hos Katja och Mats ikväll! Gott och trevligt! :-)

// Camilla

Nr 59



Mumin pappa!

// Camilla

Tanja hälsar...

Att nu är de framme i Thailand! Fick ett SMS kl 02.24 inatt, och då var de på väg till hotellet! Ha en riktigt skön semester lillasyster! :-)

Avslutar inlägget med att skaka på huvudet sakta fram och tillbaka och säga "Emil, Emil, Emil". Krya på dig!

// Camilla

Nr 55, 56, 57 och 58



Hugos lekhörna! :-)



Tripp trapp trull!



Lampan åkte i golvet och gick i tusen bitar igår. Bara så där helt plötsligt. Trist. Jag gillade den lampan.



Fredriks tändarsamling! ( Ja en del av den då, hela fick inte plats på bilden!)

// Camilla

Tanja.

Jag kommer från och med imorgon att befinna mig i thailand i två veckor. :) (för er som missat det då)
Så jag kommer kanske inte att blogga så mycket framöver, men Camilla fixar det själv. Tack kära syster för hjälp med min lilla Gandii! Och tack Frida och Mackan för att ni tar emot Nelzon :) Nu kan jag ta det lugnt och veta att dom har det bra i alla fall.



Om ni nån gång undrar vad jag har för mig så kommer jag förmodligen befinna mig i nåt slags paradis.
Ska självklart ta enormt mycket kort, och kommer visa när jag kommer hem. :)
Ni får ha det så bra i svinkalla Sverige så länge då!

/T

Ljuset i slutet av tunneln....

Ah, börjar känna mig som en människa igen! Imorgon kanske jag till och med kan jobba! :-)

Ligger efter med bilderna, men har inte haft lust, ork eller nåt att fota mellan toabesöken... Får se hur jag löser det.
Men nu verkar magen ha lugnat ner sig iaf!

Och Tanja, stressa ner litta vett ja! :-)

// Camilla

????

Jag börjar få lite panik.... Jag vet inte vad jag ska ta med mig till Thailand, och om jag känner mig rätt så kommer jag ha med mig alldeles för mycket. :S Och jag vet inte när jag ska hinna med allting som måste göras. och VAR ska jag ha Gandii????? ojojoj... Bäst jag stannar hemma kanske. :(

Tesupé 2010.

Ja det va minsann lite fest i helgen. Rolig kväll, dock en tidig kväll för mig.
Börjar kvällen hos Annso.



Någon kom på en "bra" idé.



Vidare till god middag och prisutdelning. Tallangfull familj. :)



Dans och kanelgömma. (tjuven=annso)




Som sagt en rolig kväll, mådde inte så bra så jag gick hem ganska tidigt. Men jag hann med lite bilder iaf, slog dock inget rekord (över 400), men det va kanske lika bra det.
Nu ser vi fram emot THAILAND!!!! :D

/T


RSS 2.0