Wordfeud

Nytt rekord!!!! :D :D :D


Onsdag

Och vi åker på lördag, iiiiih :) Det ska bli så otroligt skönt, speciellt i detta tråkiga vädret. Snö/regn/blask-nej tack.
Idag blir det stan efter jobbet, ska fixa det sista till resan. Gjorde förresten ett "schema" till kattvakterna igår, hoppas ni kommer förstå hur det är tänkt att fungera.

Stackars Hugo har gått o blivit sjuk igen :( hoppas han kryar på sig snabbt igen, och inga kramper, det vill vi inte veta av.


Nu blickar vi framåt :)

/T

Ägg ägg..

mera ägg, ät så får du skägg...

Om du äter hundra, så börjar man att undra.

Tycker du att ägg är gott, ja då blir du en igelkott.

Ägg ägg mera ägg, ät så får du skägg.



Ett allvarligt försök att få bort denna sång från mitt huvud..... Den har gått på repeat i flera dagar nu. Blir snart knäpp på allvar.

// Camilla


2011.11.28

Vi åker alltså på lördag. Det är om 5 dagar. Oj. Varför är jag så nervös?

/T

V 27+1

Igår hade jag gått 27 fulla veckor. Lärde mig den hårda vägen att man inte ska baka lussebullar, pepparkakor, kanelbullar, städa och adventspynta två våningar a´87 kvm samma dag när man gått 27 veckor. Inte jag iaf. Hade nåt så sjuuuuuuukt ont i ryggen.

Hela klanen Näslund kom på adventsfika, och jag tror inte att jag var så trevligt sällskap, men det kändes som ryggen skulle gå av. Plockade in i diskmaskinen när alla gått och höll på att börja storböla för jag hade så ont i ryggen....

Inatt började Hugo hosta igen... Han höll mig vaken mest hela natten. När klockan ringde så kändes det faktiskt bra i ryggen, men börjar känna mig förskyld istället. Mest bara elände den här helgen alltså.

Positivt dock att det kom lite snö igår! Hoppas att den får ligga kvar ett tag!

Ja, bla bla bla har väl egentligen inget vettigt att skriva.

// Camilla


Tja, det gick inte riktigt som vi tänkt oss....


VERY GOOD.
" Fin päls bla bla bla. Fint steg runt om bla bla bla. Maskulint fint ansikte bla bla bla. Fina mörka ögon bla bla bla.
Saknar två p2 vilket är ett ALLVARLIGT fel."

Stackars Bärra. Inte ens två år och redan utdömd. :-( För mig är han iaf världens finaste!

// Camilla


11.11.26

Åh va nervös jag är inför resan nu. Jag har drömt två dagar i rad att jag har glömt kameran hemma, hur kul är det då? Jag vill inte glömma kameran, och nu känns det som att jag kommer fokusera så mycket på att ha med mig kameran att jag förmodligen kommer att glömma nåt annat. =/ Åh va jag längtar till vi är på plats.

/T


Fredag

Fredag idag, jobb imorgon. Och om 8 dagar åker vi till Thailand. Fy fan va skönt, jag längtar riktigt mycket just nu. Man har börjat fundera lite på vad man ska ta med o så, och igår beställde vi från taxfree. Tror min resväska är lite trasig, kanske måste kolla upp det.

Ska tydligen vara bartender imorgon, kan ju bli spännande. Hoppas på rikligt med dricks. Annars vet jag inte vad det blir i helgen, lugnt iaf. Måste ju spara pengarna nu =)


Snart befinner vi oss här igen, Karon beach

/T

Nu

Nu tror jag att vi nöjer oss med nya utseendet. :)

Som sagt, ser ni ingen skillnad, uppdatera sidan.

/Camilla o Tanja

Advent

Vi håller på att göra bloggen julfin, är inte riktigt klar så ha tålamod. =)

Ser du ingen skillnad? uppdatera.


Det är fredag idag!

Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!Det är fredag idag!

Bara så ni inte missar det!

// Camilla

Ps. Imorgon är det utställning. Skitnervös. Ds.

2011.11.23

Hej hej,

Jag testade att blogga igår kväll, men det ville tydligen inte vara med. Så vi gör väl ett nytt försök. Inte för att jag skrev nåt intressant, men ändå.

Börjar bli lite ... jag vet inte vad jag är riktigt, nervös kanske? Ja jag tror det, orolig och nervös. Jag är orolig för mina katter, gillar inte riktigt att jag lämnar dom i två veckor. Men det borde gå bra, jag har ju många som kommer att hjälpa mig med dom. Och det är jag riktigt tacksam för, det ska ni veta.

Har inte så mycket mer att skriva tror jag. Eller FYI, i december kommer jag att jobba i 5 dagar sammanlagt. :)



Bild på Karon beach. Här kommer vi bo, direkt på stranden. :)


/T

Nervös...


Den här snyggingen ska ställas ut på lördag! Tjockisen är nervös.

// Nervös

Twilight



Ja, sambon och jag tänkte ju kolla på Breaking whatever på bio, eftersom vi aldrig tar oss ut ur huset... (Tillsammans iaf...)  Så för att friska upp minnet lite så tänkte vi kolla på alla filmerna igen. Igår var det Twilight. Första gången jag sett hela filmen utan att somna!

Otroligt att en film faktiskt kan bli bättre av att man läser boken! Första gången jag såg filmen tyckte jag den var superseg och skittråkig. Men nu var det som om jag fattade... Skumt det där.

Ja, ja. Ointressanta fakta. Men nu har jag bloggat iaf.

Grattis till Tanja som lyckats boka en resa äntligen! Skicka gärna lite sol till mig när du är där! :-)

Ikväll blir det kanske den där filmen som kommer efter Twilight. Vad den nu heter.

// Camilla


THAI!!!!!

Thailand here we come!!!!



Jobb

Idag har jag jobbat. Hade väl inte den bästa starten direkt, men men. Annars har det varit typiskt lördagsjobb, ganska lugnt.

Middag på pålan ikväll, det ska bli gott. :) Annars blir det en lugn helg för min del.


Thailand status just nu är ---

/T

Less

Åh vad jag känner mig less just nu. :(

Jag vill till thailand, pretty pleeeeeeeease.


Kom igen älskling


/T

Breaking Dawn part 1

Nu har man fått se första delen och jag är riktigt nöjd. Tycker att den va bra, men gillar inte riktigt att man måste vänta ett helt år till nästa del. Dom har ju spelat in klart, so what's the problem?

Kan väl inte säga så mycket mer, vill ju inte förstöra för er som inte sett den. Men en sak, när eftertexterna börjar, sitt kvar, det kommer mer. Jag lovar. Det är inte så mycket, men samtidigt inget man vill missa. Väldigt många igår som hann gå ur salongen så dom missade det.


Thailand.

Jag kommer att befinna mig i Thailand snart.

Snart så ska jag åka till Thailand.

Inom en snar framtid så är jag i Thailand.



Jag har hört talas om postivt tänkande. Vi testar.


/T


2011-11-16

Hej hej,

Idag är det onsdag, den 16/11.
Och om ni har missat det så är det premiär för Breaking Dawn ikväll, yey!!
Can't wait ! :D Taggad till tusen e jag. Kom igen nu o tagga till du också bullen.



Puss puss ;)

/T

Förresten

Tog ju och sydde en åkpåse till Bäsen i helgen!



Ja, Tanja hjälpte till. Hon klippte ut den blå fleecen! Mamma hjälpte till att förklara när min lilla hjärna inte förstod instruktionen!

Men jag är nöjd med resultatet! Nu kan vi vara ute i vinter, hela familjen! :-)

// Camilla



2 dagar

tills BD premiären! iiiih, va jag längtar =)

I helgen har jag umgåtts med familjen, varit i stan, o på middag hos Frida (som alla utom Frida o Tommy lagade) Ok, Tommy plocka fram o hjälpte kanske till lite. ;) Igår va det lite fika med mamma, camilla, hugo o per och sen middag på pålan. Trevlig o ganska lugn helg.



Ljusparty på söndag, 20/11 kl 15.00 på Höggården för dom som vill komma.

/T


Hu..? Hu...? Eeeemiiiil?




Idag firas "Emil" dagen på Humlan! :-) Det var ett par Pippi, Lina, Emil och minst en Madicken som mötte upp inne på dagis! Kul! :-) Synd bara att min lille "Emil" inte var så sugen på att stanna när jag åkte... Men så blir det väl när man varit hemma över en vecka...

Har varit dåligt med bloggandet från min sida, och sämre lär det bli om vi inte hittar på nåt kul. Har dålig inspiration nu.

Har haft halsbränna i nästan två veckor från och till. Har ALDRIG halsbränna om jag inte är gravid. (Nej, Tanja, det är inte en anledning att låta bli! )

Var hos barnmorskan i torsdags. Hjärtljuden var starka och lät underbart! :-) Bäbisen ville dock inte vara med först utan "simmade" bort från tratten. BM fick köra runt magen typ tre varv innan Bäbisen stannade! Fortfarande lite blyg tydligen! :-) Allt var bra! +10 kg ung ( egentligen 12 men det talar vi tyst om...) Blodprovet gick faktiskt bra, hon fick två rör på första försöket. Sa hon iaf. Jag blundade och vände bort huvudet... Hatar sprutor....

Tja, what else? Jo, just:




Min soon to be nya husgud, Jari-Matti Latvala, vann Rally GB. Dock vann suveränen Seb Loeb hela VM, men det var ganska väntat eftersom J-M inte fick köra som han ville hela året... Jag skyller HELT på M Wilson för det. Men ändå: Stort Grattis till Loeb och Citroën!

Tja, lite blandat där va?

// Camilla

...

Jag vill åka utomlands!






/T

Fika

Fika hos Friday i stora staden.


Nu...

Gör jag helg. =)




I helgen blir det nog lite fotografering för min del...

/T

6 days...

...and counting

Snart har jag heeeelg. Fan va skönt. Jag va helt slut när jag skulle gå upp i morse, helt slut. Börjar 8.10, lyckas tvinga mig ur sängen 7.59, bra där. Men imorgon är jag ledig, och då ska jag sova ut ordentligt. :) Sen ska jag ta lilla clion till borglunda o hälsa på mamma som åker upp till jämtland idag.

Snart är det jul, det går snabbt. Måste fixa alla julklappar, några är klar eller så vet jag i alla fall vad jag ska köpa. Men till bror min och den där sambon jag har kommer jag inte på vad jag ska ge. Meeen det blir säkert nåt bra.



/T



2011-11-09

Tja folket,

Jag har måndag idag. Känns konstigt eftersom jag är ledig på fredag, hehe. :) Kort vecka.

Vet inte vad jag ska skriva så jag bjuder på några bilder istället.


Mina fina katter igår


/T

Tesupé 2011

Lite bilder från helgen, för er som inte har facebook (host sara). Det kommer fler vid annat tillfälle.



Tackar alla för en rolig kväll, och speciellt annzo för gott snacks på förfesten. =)

Nu blickar vi framåt, till nästa vecka, för då är det premiär för BD!!!

/T


Lika som bär

Såg på EMA igår, o Justin bieber sjöng. Fan lik han är Stefan i VD.


Tesupé

Party!!!!


Hugodagen

Grattis på namnsdagen sötunge!

True blood.

Detta är en serie som jag aldrig har fastnat för, men folk verkar helt såld på den. Jag har hela tiden uppfattat den som b, och första gången jag skulle ge den en chans så höll jag på att avlida så mycket jag störde mig på dialekten. Men är det värt en andra chans??



/T

BD!!!!!



Längtar!!


Natti

Ligger i sängen men kan inte somna. Klockan säger tick tack tick tack tick tack. Är väldigt nära att kliva upp o strypa den. O per snarkar o ska ha all plats i sängen som vanligt. Tror jag är riktigt trött. Ska bli spännande o läsa detta imorgon, känns som att jag är riktigt vettig just nu.

Vad mer då? Ursäkta, ska bara få bort ett knä... tillbaka igen. Var va jag? Ja just, fanns det nå mer o skriva? Hmm.

Jag funderar lite på sovställningar. Varför sover man på ett visst sätt? Ta Per tex. Han ligger alltid så brett han bara kan med sina ben. Det är verkligen en utmaning att lyckas få plats i vår lilla 120 cm breda säng.
O jag vill nästan jämt ligga i nån slags fosterställning. But why? Vi är ju alla människor, vi har för det mesta samma slags kroppsdelar. Men varför ligger vissa på rygg o sover(något jag verkligen inte kan förstå hur man kan göra) medans andra måste ligga på mage? Jaja, whatever. Ber om ursäkt för mitt "mitt-i-natten-svammel". Bara att ignorera. Bye bye. Zzzzzzzzzzzz


Förresten...

... Tjejer, vilken tid ska vi va hos annzo(se bild)? Ett, två?




Tesupé




På lördag kör vi! Årets fest, jajjemen :)

Ja just, kanske ska ta o köpa biljett också.

/T

Dagisfoton!

      

// Camilla

Tisdag 1/11

Hej hej,

Tisdag idag, vaknade med halsont, men vet ni vad? Det skiter jag i. Jag ska på spinning ikväll, o hör sen.

Det är något i universum som inte vill att jag ska gå på spinning, det var samma sak förra veckan. Hade bestämt mig för att gå på spinning, och vad händer? Jo, skitont i halsen hela onsdagen, så jag fick avboka. Men tror ni att jag hade ont på torsdagen? Nej! Och jag har inte varit sjuk nåt mer efter det, eller haft ont i halsen alls. Men igår bestämde jag att jag skulle gå på spinning igen, och självklart har jag ont i halsen igen. Men jag har listat ut det, det är bara någon lurendrejeri för att jag inte ska gå dit, Ha, den går vi inte på igen. 



Snart är det tesupé!!

/T

RSS 2.0