Latsko

Usch vad lat jag har gått och blivit. Alldeles för bekväm och tråkig. Det måste bli ändring på det här, med start imorgon. Eller på måndag kanske. Ja, bättre att börja på måndag. Ny vecka och allt det där.

Hörde btw rykte om att skatten skulle börja betalas ut nästa vecka, true or false?

/Tanja aka. ze duck


Lite bilder...Mina fina barn! <3

// Camilla

2012-05-29

Hallå hallå,

Tänkte man skulle blogga lite ordentligt en gång kanske, eller nåt.

Jag är så extremt trött nu för tiden, måste vara nåt fel på mig. Nån brist på nåt kanske? Ja det kör vi på, jag har brist på nånting. Whatevah.

Annars är det bra. Jag och Camilla har bokat en resa ner till skåne, vi åker ner med ungarna för att hälsa på där nere. :) Det ska bli skoj. Får väl se hur det blir att åka med dom små liven, men det ska förmodligen inte vara några problem. Hoppas jag.

Det har ju varit lite expo och så på byn, för nån helg sen. Det va väldans skoj. Jag hade bestämt mig dagarna innan att jag förmodligen inte skulle gå dit, men dom planerna ändrades snabbt. Och tur var väl det. :)

I helgen som var hade vi sommar här uppe, den var efterlängtad kan jag säga. Riktigt härligt att sitta på balkongen och äta frukost, och ligga på gräset och sola. Lovely. Nu är dock vintern tillbaka som det känns. Okej där överdrev jag men va fan. Ena dan är det ?25? grader varmt och nästa 10, Var är logiken i det då?
Aja, jag hoppas värmen kommer tillbaka snart iaf.


Expo, dans. Jag jobbade kväll. Blev snabbt hem o duscha och fixa sig. Sen stack man bort till Sara för att möta upp tjejerna och köra lite singstar. Jag vann såklart. Sen blev det förfest hos Annso och sedan vidare mot dansen. Sara hittade en tron på vägen som hon tyckte passade henne. Efteråt blev det PIZZA!

Expo, pub. Förfesten för kvällen hölls hemma hos mig denna gång. Vi spelade lite drickspel och dansade loss som crazy. (Film finns att se, bla på fejjan) Sandrii och Matti hittade hit denna kväll, även Lina och Markus, skoj!


I lördags vart man bjuden på grillat hemma hos Zalla, mumma! På kvällen blev det lite drinkar för damerna, inte jag, jag körde. Och såklart såg vi när Sverige tog och vann Eurovision!
Annars har jag mest solat och läst i helgen, MYS!

/T

Skåneland!

Here we come! ( Ja, alltså inte än. Men snart! :-) )


Resan mot Mt Everest

Nu är det inte hela vägen kvar. Drygt 89 km sen är jag i mål! Har i dagarna passerat delmål "Jiri" och har på vägen tappat ynka 4 kg...

// Camilla

Bildbomb.

Ja men vi kör väl på med lite fler bilder från Barca. Lite blandat i vanlig ordning.

Bilder från när jag marita o sara åkte på en bus tour, goda drinkar, gruppbild, strandbilder, bild från när jag blev uppdragen att vara med i en streetshow mm :)/T

Syskonkärlek 2...


Syskonkärlek...


Äh.

Tänkte blogga. Men ångrade mig. Lever iaf.

// Camilla

Pic Barca

Lite bilder från barca. Jag har inte riktigt hunnit gå igenom alla, så det lär ju dyka upp fler vid ett annat tillfälle. :)Home is where the heart is

Ja då va man hemma igen och myser i mängder :)

Resan hem har varit riktigt seg. Börjar med att man inte sover något på hela natten, inget på planet, och väldigt lätt/dåligt nån timme i bilen hem. Plus att när vi landade på fick hela flygplanet sladd! Ja men tror ni jag höll på att skita ner mig! Fy fan.

Aja, nog om det. Nu är man hemma, och det känns både riktigt skönt och självklart lite trist. Vi har ju haft det så bra i värmen. Me love alltså.

See ya!

/T


Friday

Jag testar att lägga upp lite bilder, kan gå. Probably not.


Snart

Sista dagen idag, snart dags att åka hem. Vi åker tidigt imorgon.

Vi har haft det jättebra, älskar värmen.

Vi ses hemma i Sverige igen!

/T


Torsdag

Näst sista dan idag. Vi har det fortfarande väldigt bra, hur fint väder som helst igår och idag. Vissa har bränt sig rejält, en har svimmat, men vi kör på! :)

Mitt bankkort har slutat fungera idag, av nån konstig jävla anledning. Riktigt jävla less blir jag, men det löser sig. Tur man inte reser själv.

Jag har shoppat för mycket, men imorgon tänkte jag köpa lite presenter till dom där hemma. Om ni är snälla.

Nej nu ska jag kolla fejjan. Som sagt, vi blir lite crazy när vi äntligen kommer åt nåt wifi.

Förresten så har vi ingen mottagning här nere längre, ingen av oss. Weird. Men vi lever.

/T


Barca

Det här skrev jag i måndags, men det ville inte publiceras. vi testar igen.

Dag 1,5 i barcelona, me like. :) Vi har njutit av solen, shoppat och strax blir det lunch. Vi har inget wifi i lägenheten så när vi väl hittar det så blir vi alla lite crazy. Uppdaterat oss om vad som händer hemma. Alla utom jag läser om big brother, losers.

Jag har inte så mycket mer att berätta än. Själva resan gick väldigt smidigt, vilket var skönt. Lägenheten är fräsch och ligger hur bra som helst.

Skicka sms om ni vill mig något! Samtalen kostar multum.

/T


Framme i Barca

Tanja hälsar att hon och vännerna är framme och installerade i Barca.


Söta lilla Lisa

2 månader, det går snabbt. :)


Liten Lisa 2 månader idag!


Är det roligare att träna tillsammans?

Får man ut mer av träningen om man är några stycken som pushar varandra?

Om man är några stycken som träffas en timme i veckan för att träna. Man turas om att vara "ansvarig" för en timme. Typ någon som bestämmer att den här veckan spelar vi fotboll, boxas, springer, zumbar (?) eller vad som helst... Den som vill och kan dyker upp och gör sitt bästa. Kan man inte komma en vecka så är man ändå välkommen nästa vecka! 

Är det någon som skulle vilja haka på en sån grej?

Bara en fundering som slog mig idag när jag yogade i min ensamhet... :-)

// Camilla

B-day


Per 25 år!

Grattis på födelsedagen snygging!! :-D


RSS 2.0