Grattis Tanja på födelsedagen!!! :-)

 

Sunday.

Hej hello hey tja hi tjabba ! 
 
Sunday funday, eller?? Jag borde packa idag men jag orkar inte. Haha. Jag ska aka och traffa en klient idag, vet inte riktigt nar det blir men det blir trevligt. Vi ska traffas och ata lite lunch. Imorgon jobbar jag 5.30-14, sen blir det flytt for hela slanten. Har inte hort nanting fran real estate agenten dock, men vi har skrivit pa papper pa att jag flyttar in den 22a sa jag antar att det fortfarande galler. Far ringa dom imorgon och kolla vad som hander antar jag :) 
 
Detta ar huste jag ska flytta in i haha. Snodde bilden fran google maps street view ;) 
 
Just nu sitter jag och tittar pa den nya releasen pa bodyattack. Det ar svart att bara titta och forsoka lara sig, man vill sa garna kora hela passet! Men det verkar hur kul som helst att kora, hardare an den forra releasen sa jag ar verkligen taggad att borja kora den !! :) :) :) 
 
BodyAttack!! 
 
Nej nu far jag kanske ga och packa lite innan jag maste aka och traffa lovely Jill :) 
 
/T
 
 

Fredag

Hello everyone!
 
Nu har jag lov fran skolan i tva veckor. Eller ja, vi har Inga lektioner, men vi har fortfarande skoarbete som maste goras. Och jag maste skaffa mig en klient sa jag kan bli klar med athlete programmet.
 
Annars sa sitter man pa jobbet just nu. Ganska lugnt nar man borjar 5.30, inte sa manga som kommer in for att trana da. Blir snart flytt for mig. Ska flytta pa mandag. Har valdigt blandade kanslor infor det. Pa ett (stort) satt sa ar det sa javla bra att jag antligen kommer darifran. Men samtidigt sa kanns det jattetrakigt och jag blir lite ledsen nar jag tanker pa att jag inte kommer bo med Natalie langre.
 
Ikvall ska jag aka och klattra igen. Imorgon ska vi samlas ett gang fran jobbet och grilla, det blir trevligt! Kul att umgas lite utanfor gymmet :) Annars har jag mest bara massa skolarbete att hinna ikapp.
 
No makeup Tanja.
 

Bildbomb igen

Okej. Tänkte berätta lite snabbt vad som händer här nere i Australien. 

Våren har hittat hit, så nu börjar det bli varmare. Tror att det kommer bli en väldigt varm sommar, iiihh. 

Jag har börjat jobba på ett gym som instruktör i BodyAttack. (Lesmills) och på måndag börjar jag även jobba i receptionen på samma gym. Bra bra :) har även fått ett jobb på ett nytt gym som inte öppnat än haha, får se hur mycket jag hinner med. Pluggar ju fortfarande heltid. 

Jag ska flytta om ca en vecka. Flytta till ett hus där det bor två aussie tjejer. Det kommer bli bra! Inte så nära stranden men huset är jättefräscht och ligger i ett lugnt område. :) plus tjejerna verkar jättesöta! 

Fått certifikat i Advanced first aid (förklaring till sjukvårdsbilderna haha) 

Köpt bil för tusan!! Toyota corolla :) en gammal liten Bettan men jag gillar na! 

Plugg. 

Jobb. 

Plugg. 

Jobb. 

Fått hem nya releasen på bodyattack, måste lära mig den snabbt och lätt så jag kan börja köra den :) 

Hängt på stranden. 

Testat klättring för första gången! Huuuur kul som helst! Jag verkligen älskar det! Finns ett inomhus klättringsgym här som jag tänker börja gå på regelbundet! Riktigt riktigt nice! 

Idag köpte jag äntligen en ring som jag velat ha i ett år nu typ. En liten tidig födelsedagspresent till mig själv för att fira att jag fick receptionsjobbet! :) 

Nu är det dags för sängen! 

Imorgon ska vi åka ett gäng till ett äventyrs ställe! Trampoliner och klätterväggar och skumgropar och massa kul! Excited! 

Hoppas ni har det bra där hemma! 

/TRSS 2.0